Vikend

Ak nerozumies textu dole, alebo ho nevies rozlustit asi si necital este povinnu cast INTRO kde sa dozvies ako desifrovat text.

Takze mame tu nedelu vecer a vikend za sebou. Cez vikend bolo pekne,  a jasno, teda vraj toto je poslende slnko na najbyzlsich par mesaicov tak sme vybehli na kopce sa kuknut po troche, ale zoberem to teda zo zadu:D Dneska, nedela som bol kuknut na jednom kopci “Lynn Peak” ktory je tuna sak co by kamenom dohodil hned vedla. Isiel som spolu s cehom Adamom a Singapurcanom Kelvinom, bolo to celkom pohode. Aspon som sa daco dozvedel, lebo fagani su tu uz 3 mesaice a rok, cize infosky sa zidu. Z kopca bolo celkom pelkne vidno (vid foto 1-2-3).

JA
Venkuver
Mt Baker (USA)

NO ale to co som chcel vlasne povedat je to ze dojdem domov, a za chvilu mi zvoni misulo ze otvaraj dvere rychlo. Tak otvaram dvere rychlo a vidim misula ako drzi v paprciach z poslednych sil take hebedo. Losoa. NO mohol mat tak 10 KG(vid foto 4-5). No a hend mi srdce zaplesalo lebo to bol prislub JEDLA, ano jedla do dalsieho obdobia, a kedze isol na hodku na ryby a vratil sa z 10 kilovim monstrom v najbyzsom moznom case budeme vyrazat na ryby kazdy den a naplnime si marak po vrch a budeme to zrat cely rok:D Dobre jedlo a hlavne ZADARMOOOO 😀 Ow jeah:D Misulo, nedokazes sice checknut letenky a vybrat miesta ale dokazes chytit rybu  ðŸ˜› TAkze ason daco, no kazdopadne sm esi hned potom tochu (asi tak kilo 😀 ) z tej ryby ugrilovali , a dozrali sa po rysku v krku. A to je vlasne to najdvolezitejsie co som chcel povedat. BUDEME MAT CO JEST 🙂 , je to super pocit 🙂 

Pred zatahom
Po zatahom

A este vcera sobotu sme sa boli kuknut na “Grouse Mountain” co je tiez tuna hned za barakom. To bolo tiez celkom v pohode, bolo tam aj celkom dost vela ludi, ale vetsina z nich sa vyvezere hore lanovkou lebo su to sraci:D Teda takto, vyoblieka sa super prepichovo ako keby ide na everest, nabali si 60 litorvy ruksak, zobere do ruky hiking palicky a potom sadne do lanovky vyvezie sa hore, tam neviem co robia, ale asi si sadnu a najedia sa po takom vystupe  a potom sa vytazoslavne lanovkou zvezu dole a maju dobry pocit ako riadne dneska nalozili na tej “Grouse mountain ”  ðŸ˜€ A nikdo tu nezbiera hriby ktorcyh je plny les neviem ci som to uz spominal. NO kazdopadne to bol pekny vylet musim pobvedat, nejaky typek to vybehol za 23 minut a to je 800m prevysenie na cca 3 kilometroch co je celkom dost. A kupil som si predvcerom tu vec na rozmiksovanie cesta ked si clovek robi napriklad palacinky lebo oni to tu nemaju v domacnosti a ked som si robil palacinky tak v tom boly take gule z muky alebo co to bolo. Tolko este k mojim kucharskym postrehom. A toho lososa sme si ugrilovali iba v alobale, posolili a buchli na vrch maslo, no proste luxus:) 

A vsade su tu veverice:D a Ozaj venkuvercania nejedia ani jedle gastany cize si nazbierame a jedninou nasou konkurenciou su prave spominane vevrice ktore to vizeru vzdy pred nami tak to bude treba este nejako poriesit nech tie gastany zjeme mi a nie veverice:D Popripade zozereme aj vevricu:D A stale sa snazim zhonat si nejaky 2nd hand bicykel ale nejako sa mi to nedari, asi budem musiet kupit nakoniec nejaky novy ale tak co uz no.

Misulo a Misula
Veverica na pni
Slnko
Pasove vozidlo na upravy lyziarskych trati na sest (traktar,traktarch, kartracht)
Mt Baker
MOja nova vec an robenie cesta:D
Vrcholovka
Foto ej kej Zakladna skola 4i rocnik, akurat misulo ma nechytil tiez okolo pleca:D
Foto ej kej Zakladna skola 4i rocnik, akurat misulo ma nechytil tiez okolo pleca:D
Budiska (70% sila domova)
vancouver

A dneska si dame este teda hudobnu vlozku na zaver ked mi to tu akurat hra:D